Нашите Продукти

Био

Нашите продукти са био. Те са био, защото ви обичаме, обичаме себе си и обичаме Земята. Вие не искате да поставяте  химикали в тялото си, особено когато правите пречистване. Те също така са и вегански, защото ние не просто сме загрижени за земята, но и за нейните обитатели..

Високо Качество

Билките, които използваме, са събирани в пика на тяхната ефикасност и изсушени  с помощта на най-добрите методи, за да запазят своите полезни качества, хранителност  и жизнена сила.

Най-добри Рецепти

Нашите формули са тайна, отне ни години на изследвания да ги настроим в синхрон със  настоящата ни рецепта, която е най-добрата комбинация от билки, в правилна за човешкото тяло пропорция. В действителност нашата рецепта е толкова високо оценена, че тя ни е спечелила номер едно в класацията комплекти за детоксикация от Detox.net.au, един от най-старите и най-уважаваните сайтове за прочистване на дебелото черво в мрежата.

Съставките  на нашите продукти могат да се видят тук.

Сбор от Добавки

Нашият комплект за почистване на дебелото черво съдържа 3 различни добавки и кратка  книга, която да ви преведе през процеса.

Първата формула е Digest Power. Тези капсули съдържат някои от "най-ценените” лечебни билки в света. Широко оценяван за техните  анти-бактериални, анти-гъбични, анти-паразитни и лечебните качества. Комбинацията от 15 от най-ефективните в света "лечебни и детоксикационни вещества, отглеждани в  земята точно за тази цел, са комбинирани в синхрон, за да събудят вродените лечебни механизми на вашите тела. Червата ще започнат отново да функционират правилно, черния дроб и други органи ще почистят  години на натрупаните отпадъци.

Прахът Toxin Remover е създаден, за да привлече отпадъците, които се отделят по време на процеса на пречистване и безопасно да ги премахне. Основната пречка, на която хората попадат,  когато се опитват да пречистят  телата си е симптома на детоксикация (реакция на пречистването). Това се случва, защото червата отново поглъщат  токсините  и те обикалят и преминават през тялото, създавайки  главоболие, сънливост, умора и грипоподобни симптоми. Нашият Toxin Remover на прах обаче е силно абсорбиращ и то не е просто абсорбиращ, но всъщност действа като магнит, като се получава един определен електрически заряд след като веднъж е хидратиран, което привлича отрицателни вещества (токсини), абсорбира ги и ги извежда извън червата.

Изчислено е от хора, правили нашето  прочистване, че Toxin Remover намалява симптомите на детоксикация с до 98%. Прахът се състои от специален вид чиста глина, която се е формирала преди милиони години от вулкани, а след това била заровена дълбоко в земята. Има също и биологични люспи от псилиум и джинджифил. Псилиумът се свързва с глината по определен начин, който позволява да се поддържат абсорбиращите възможности и наред с това се движи по-плавно през червата. Джинджифилът спира подуването на корема чрез многото си антисептични качества и също така добавя топлина и стимулира лечебния процес.

След завършване на прочистване, червата ще бъдат готови за повторното въвеждане на полезните бактерии. В нашия комплект сме осигурили най-ефективния пробиотик, който  бихме могли да намерим. Толкова мощен, че дори сам по себе е познат при ефективно лечение на IBS (синдром на раздразненото черво) и болестта на Крон.

Поздравления

Пожелаваме ви ползотворен опит в пречистването и ще се радваме да ви чуем, така че, моля да споделите с нас вашия опит за прочистване  или въпроси, които можете да имате.

Бог да ви Благослови.

 

Покажи:
Сортировка:
Показване от 1 до 1 от 1 (1 Страници)
Показване от 1 до 1 от 1 (1 Страници)