Прочистване на Дебелото Черво

Прочистване на дебелото черво, или детоксикация е най-ефективният начин да се лекува тялото и да се възстанови до състояние на добро здраве. Болестно състояние се проявява, когато собствените лечебни механизми на организма са отслабнали поради излишък на токсини от нездравословен начин на хранене, употреба на наркотици, замърсена околна среда, стрес и др.

Диета и Заболяване

Когато човек консумира месо, пържени храни, млечни продукти, сол, захар, консерванти и още подобни в продължение на дълъг период от време, храносмилателната система се запушва със слузеста плака и става приемник на паразити. Вторичните продукти на тези паразити са много токсични за организма и черния дроб и други органи са принудени да се справят с тази яростна атака на негативност, и в крайна сметка отслабват и загниват. Това е, когато заболявания, толкова често срещани в западния свят днес, като рак, заболявания на червата, сърдечни заболявания, безсъние, запек, диабет, IBS (синдром на раздразненото черво ), болестта на Крон, акне и др., започват да вземат позиции. От този момент нататък, ако човек не преобърне ситуацията и не даде на тялото шанс да се пречисти, положението може да влоши.

"Тежкото покритие на слуз в дебелото черво се удебелява и става дом на гниещи процеси. Кръвоносните капиляри на дебелото черво започва да поемат токсини, отрови и вредни остатъци, които се просмукват през стените на червата. Всички тъкани и органи на тялото сега приемат токсични вещества. Тук е началото на истинското самоотравяне на организма на физическо ниво. "
-Д-р. Бърнард Йенсен, DC, ND, Ph.D.

Лекарството

Чрез извършване на добро прочистване на дебелото черво, на тялото се дава шанс да се пречисти като се премахват натрупаните токсини и паразити, възстановява се храносмилателната регулярност и сила, като се стимулират и подхранват органите.

Изключително важно е да се поддържат чисти червата, факт, известен на хората в продължение на хиляди години, както може да се види от този цитат от Библията.

"Постът е нормална част от разходката ни с Бога, както е илюстрирано от Иссус Христос. Веднага след молитвата към Господа, той казва: В допълнение, когато ти постиш, не добивай тъжно изражение, че ти не се явяваш пред човека да постиш, но пред Отца ти, което е тайнство, и Отец ти ще ти въздаде наяве ".
Библията, Матей 6:16-18

Детоксикация в природата

Животните също инстинктивно разбират важността на гладуване и изчистване и както е наблюдавано при диви животни, които се разболяват, те спират редовното хранене и почиват в непосредствена близост до река, не приемайки нищо, освен вода. Също така установено е, че някои животни изминават големи разстояния, за да консумират някои видове чиста глина, същия вид вулканична глина, която използваме в нашето Bio Cleanse средство за детоксикация .

И двата вида навици, наблюдавани при диви животни, са актове на детоксикация, основното лечение за болестта.

Лечебен Клей

Чрез консумиране на тази специална глина, тя навлиза в храносмилателната система и се свързва с токсичните материали, със слуестата плака и паразити. Тя е и силно антибактериална и антивирусна. Когато глината се хидратира, тя придобива отрицателен електрически заряд, който действа като магнит за положително заредени частици (токсини) в организма. Това е истинско чудо на природата, че глината придобива този заряд, който е точно обратното на токсините, като по този начин ги абсорбира и ги извежда безопасно от тялото. Нашият Toxin Remover на прах съдържа висок процент на бентонитова глина, добита от най-чистите места в света. Тя е внимателно смесена с органичен псилиум и джинджифил, за да действа като метла в дебелото черво. Глината е също изключително пореста, като една чаена лъжичка покрива 200 кв. м. (или 2152 кв. фута) площ за усвояване.

Специални Билки

Друга важна част от Bio Cleanse средството за детоксикация са билковите капсули Digest Power . Тези капсули съдържат 15 органични билки, които са били смесени с нашата тайна формула, която е резултат от години изследвания и тестове от нашия основател и билкари.

Билките във формулата работят по безброй начини върху тялото, за да стимулират, пречистват и лекуват дебелото черво и други органи. След прием на Digest Power , първото нещо, което човек ще забележите, е, че дебелото черво започва да работи, както би трябвало. Червата са нежно стимулирани, черния дроб започва да се пречиства и цялото тяло влиза в състояние на "освобождаване" от токсини и негативи. Повечето хора съобщават опита си на прочистване, като чувство за лекота, с минимален глад, дори и с намален прием на храна.

Нашата гаранция

След процеса на прочистване на дебелото черво, подобрението в областта на здравето ви е гарантирано, или ще ви върнем парите обратно. Препоръчваме ви да прочетете раздела за нашите препоръки и мнения, за да научите за опита на другите наши клиенти.

Филтрирайте търсенето:
Покажи:
Сортировка:
Показване от 1 до 1 от 1 (1 Страници)
Показване от 1 до 1 от 1 (1 Страници)