Отзиви

Eрик Г.

Смятам, че пречистването премина наистина добре. Нямах никакви неприятни последици и това ме доведе до по-добра настройка да се храня здравословно след това. Изгубих около 5 кг, а сега отслабнах с още 2. Наистина взех да харесвам зеле!

Благодаря за вашия продукт!

Успех с него!

 

Ана Тройнар (Професионална балерина и инструктор, Словения )

След  прочистването на дебелото черво за първи път аз се почувствах толкова добре, както ако бях достигнал върха на планината Триглав в най-прекрасния ден – усещането  на тялото и духа беше изключително пълноценно и положително.

Не можех преди това дори да си го представя!

Вторият път, когато се пречиствах  реших да го удължя със сокове в продължение на още 7 дни след това и тогава  отново се чувствах цялостно много лека. Въпреки че промените този път бяха  по-фини, бяха очевидни, тъй като след това просто не исках да започна отново да приемам  твърда храна. Бих искала аз (тялото ми) да остане толкова чисто завинаги.

* Всички отзиви по-горе са истински от потребители на Bio Cleanse. Те всички са документирани и налични за законова проверка. Е-мейли, писма и снимки са използвани с разрешение на авторите им.

 

Джеймз Оукли (звукорежисьор, Великобритания)
 

 

Аз съм правил няколко други пречиствания преди, но Био Комплекта за Пречистване на Дебелото Черво наистина ме порази с дълбочината на прочистване, която се постига. Видях се с  приятели, по-точно  срещнах  един приятел след това, който ми каза, че изглеждам с 10 години по-млад и че приличам на по-малкия ми брат, който той никога не е срещал преди. Аз не можех да кажа това  наистина, докато минавах през процеса, но след това погледнах моя снимка преди и след това  и разликата беше  просто невероятна. Бях отслабнал в лицето, под брадичката, стомахът ми се беше прибрал, аз буквално се подмладих с 10 години в рамките на около седмица.

Това беше наистина нежно пречистване,  приемах си  шейковете ежедневно и почти не забелязвах, че го правя. Те те изпълват, така че не се усеща глад; като цяло аз не получих твърде  много симптоми на детоксикация, но като цялостен ефект след това се чувствах просто  възроден. Имах много повече енергия, чувствах се  много по-лек и много по-енергичен  и по-щастлив, и силно го препоръчвам.

 

Антал Калденекер (Професионален криейтив копирайтър, Унгария)

М: И така, Антал, кажете ни какво мислите за Био Пречистване на Дебелото Черво?

Antal: Аз наистина пречистих  много неща. Имаше някои странни неща в изпражненията ми и е смешно, защото разбрах, че те са живяли вътре в мен.

М: Значи сте премахнали много ...

A: Аз не знам какво беше, но това не бяха  изпражненията и не бяха билките. Предполагам, че това бе нещо, което е било  в червата ми, мисля, че бяха парчета месо, старо месо, защото изглеждаха като парчета месо и те излязоха.

М: И как пречистването ви промени?

A: За мен пречистването не бе само физическо нещо, то бе духовно пътуване, то ме заземи, забави ме, върна ме обратно към себе си и аз се почувствах по-умиротворен, а и по- енергичен  в същото време, докато се пречиствах, а също и след това.

M: Какви ползи  получи от него?

A: Движението на червата ми стана стабилно и последователно. Отслабнах.

М: Колко тегло загуби?

A: Бях малко над наднормено тегло, така че съм загубил почти 8 кг. След първото пречистване станах вегетарианец. Все още имам добра храносмилателна система, дори 2 години по-късно. Преди имах някои проблеми с хемороиди, но пречистването поправи това и то все още не са се върнали. Преди пречистването  изпражненията ми бяха твърди като камък и ходенето до тоалетната бе болезнено, но сега това е променено. За мен това е добър начин да балансирам теглото си, ако го правя на всеки 6 месеца, това е добре за моето физическо и духовно тяло и ми помага.

 

Маркос Ортега (Инженер, Монако)

Имах много токсини и бях болен ... и опитах много начини да се лекувам, но с малък ефект. След това случайно един приятел ми представи тази програма.  Аз го направих, без да мисля много, и след няколко дни, вече в средата на процеса, започнах да се чувствам много по-добре.

Чувствах, че огромна тежест се смъкна от моята система и почувствах много по-голяма жизненост, яснота на ума и като цяло много повече здраве.

В края на процеса се почувствах така, както не съм се чувствал в продължение на повече от 10 години!

 

Покажи:
Сортировка:
Показване от 1 до 1 от 1 (1 Страници)
Показване от 1 до 1 от 1 (1 Страници)